ΝΕΑ

Ευχαριστήριο Μήνυμα προς τους Εθελοντές του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δεκάδες εθελοντές που συνέβαλαν καταλυτικά με την προσφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου.

Κάθε ένας εθελοντής με τη δική του μέθοδο δράσης αποτέλεσε ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνδετικό κρίκο στην αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλαμε για να φέρουμε εις πέρας τις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα. Με αλληλεγγύη, αλτρουισμό, αμοιβαιότητα και ανιδιοτελή κίνητρα όλοι οι εθελοντές μας αποτελέσανε μία αλυσιδωτή προσφορά βοήθειας ανεκτίμητη. Έδωσαν με την προσφορά τους τον δικό τους υπέροχο τόνο στον Αγώνα. Υποστήριξαν τους αθλητές, εργάστηκαν με προθυμία όπου τους ζητήθηκε ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία  της διοργάνωσης. Με την παρουσία και την προσφορά τους διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο τον 3ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο σε όλη την Επικράτεια. Ανάμεσα στις αναμνήσεις των δρομέων από τον 3ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο θα είναι χαραγμένο και το χαμόγελο κάποιου εθελοντή μας. Τα εγκωμιαστικά σχόλια που αποσπάσαμε ήταν πάρα πολλά και από πολλές πλευρές για τους γλυκύτατους εθελοντές μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους:

 • Τον Σύλλογο ποδηλατών  «ΠΗΓΑΣΟΣ», 
 • Τον Ποδηλατικό Σύλλογο Σταυρούπολης,  
 • Τον Σύλλογο Νεολαίας Κιμμερίων, 
 • Τον χορευτικό Σύλλογο Πηγαδίων, 
 • Τον πολιτιστικό Σύλλογο Εβριτών,
 • Τον πολιτιστικό Σύλλογο ¨Κατασκηνωτές¨, 
 • Τον πολιτιστικό Σύλλογο ¨Βάτραχοι¨,
 • Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, 
 • Την Ομάδα Φυσικής Αγωγής του Νομού Ξάνθης
 • Τον Ιατρό  Σδρέβανο Παναγιώτη καρδιολόγο για την ιατρική υποστήριξη και βοήθεια που μας παρείχε καθ΄ όλη την διάρκεια του Αγώνα.
 • Τους υπαλλήλους του τμήματος πρασίνου του Δήμου Ξάνθης για την πολύτιμη βοήθεια τους στην αίσια διεξαγωγή του αγώνα.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και εσείς το αποδείξατε. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα που δημιουργήσαμε.

Με εκτίμηση
Ο A.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» και η

Οργανωτική Επιτροπή του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου.

Παρουσίαση της αναμνηστικής τεχνικής τιραντέ μπλούζας του «3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου»

Έτοιμο είναι το επίσημο τεχνικό τιραντέ μπλουζάκι του «3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου», που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Όλοι οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο δρόμο καθώς και στον Λαϊκό αγώνα των 5.000m θα μπορούν να παραλάβουν το ατομικό τους μπλουζάκι μαζί με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπάκι ατομικής χρονομέτρησης, από την γραμματεία του κέντρου εγγραφών που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους παραπάνω δρομείς τις παρακάτω ώρες.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 :10.00 έως 19:00.

Κυριακή  27 Νοεμβρίου 2016  : 08:30 έως 9:30.

Περισσότερα...

Παρουσίαση του συλλεκτικού μεταλλίου του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου

 

Έτοιμο είναι το συλλεκτικό μετάλλιο του τρίτου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό εικαστικού χαρακτήρα μετάλλιο, βαρύτιμο, βάρους 110 γραμμαρίων, διαμέτρου 7 εκατοστών και πάχους 3 χιλιοστών.  Στην μπροστινή του όψη στο περίγραμμα του μεταλλίου είναι αποτυπωμένος ο επίσημος λογότυπος της διοργάνωσης και στο κέντρο του απεικονίζεται περίτεχνα το κεφάλι του Δημόκριτου, του προσωκρατικού φιλοσόφου, ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στα Άβδηρα του Νομού Ξάνθης και του οποίου το όνομα φέρει η διοργάνωση. Στην πίσω όψη του, είναι αποτυπωμένο το λογότυπο και το σύμβολο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης. Το μετάλλιο επίσης συμπεριλαμβάνει και την κορδέλα λαιμού, με τύπωμα σατέν, πάχους 25 χιλιοστών.

Περισσότερα...

Παρουσίαση του συλλεκτικού μεταλλίου του Λαϊκού αγώνα των 5.000 μέτρων

 

Έτοιμο είναι και το συλλεκτικό μετάλλιο του Λαϊκού αγώνα των 5.000 μέτρων της διοργάνωσης του τρίτου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό εικαστικού χαρακτήρα μετάλλιο, βαρύτιμο, διαμέτρου 5 εκατοστών και πάχους 3 χιλιοστών.  Στην μπροστινή του όψη στο περίγραμμα του μεταλλίου είναι αποτυπωμένος ο επίσημος λογότυπος της διοργάνωσης και στο κέντρο του απεικονίζεται περίτεχνα το κεφάλι του Δημόκριτου, του προσωκρατικού φιλοσόφου, ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στα Άβδηρα του Νομού Ξάνθης και του οποίου το όνομα φέρει η διοργάνωση. Στην πίσω όψη του, είναι αποτυπωμένο το λογότυπο και το σύμβολο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης. Το μετάλλιο επίσης συμπεριλαμβάνει και την κορδέλα λαιμού, με τύπωμα σατέν, πάχους 25 χιλιοστών.

Περισσότερα...

Προκήρυξη παράλληλων αγώνων του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ. Διομήδης Βιστωνίδας, το Δήμο Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, προκηρύσσει μαζί με τον 3ο Ημιμαραθώνιο δρόμο άλλους δύο παράλληλους αγώνες, έναν λαϊκό αγώνα 5.000 μέτρων και ένα μαθητικό αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων και Α.Μ.Ε.Α.

Περισσότερα...

 


  Χορηγοί Επικοινωνίας